Termeni și Condiții – Nova Hotel Târgoviște

Bun venit la Nova Hotel Târgoviște! Vă rugăm să citiți cu atenție termenii și condițiile noastre pentru a vă asigura o ședere plăcută și fără probleme.

Rezervări:

Toate rezervările trebuie să fie garantate cu un card de credit valabil. Plata se va efectua la sosire sau în conformitate cu politica de anulare.

Anulări:

Orice anulare trebuie să fie efectuată cu cel puțin 24 de ore înainte de data sosirii pentru a evita penalitățile. Anulările efectuate în termen de 24 de ore de la data sosirii vor fi supuse unei penalități echivalente cu prima noapte de cazare.

Check-in și Check-out:

Ora standard pentru check-in este la ora 14:00, iar check-out-ul este la ora 12:00. Pentru orice cerere specială referitoare la orele de check-in sau check-out, vă rugăm să contactați recepția hotelului.

Politica de Fumat:

Nova Hotel Târgoviște este un hotel pentru nefumători. Fumatul este strict interzis în toate zonele interioare ale hotelului. O taxă de curățenie va fi aplicată în cazul în care se constată fumat în cameră.

Animale de Companie:

În general, animalele de companie nu sunt permise. Cu toate acestea, pot exista excepții în anumite cazuri speciale. Vă rugăm să contactați hotelul pentru mai multe informații.

Facilități Hoteliere:

Toate facilitățile hoteliere sunt disponibile pentru confortul oaspeților noștri. Utilizarea lor este sub rezerva disponibilității și poate fi supusă unor taxe suplimentare.

Responsabilitatea Bunurilor Personale:

Nova Hotel Târgoviște nu își asumă răspunderea pentru pierderi, furturi sau deteriorări ale bunurilor personale ale oaspeților. Vă recomandăm să utilizați facilitățile de siguranță ale hotelului pentru obiectele de valoare.

Conduită și Respect față de Personal și Alți Oaspeți:

Toți oaspeții sunt rugați să respecte regulile de conduită și să se poarte cu respect față de personalul hotelului și ceilalți oaspeți. Orice comportament perturbator sau deranjant poate duce la evacuarea imediată din hotel, fără restituirea costurilor.

Plângeri și Reclamații:

Orice plângere sau reclamație trebuie raportată imediat personalului hotelului pentru a fi soluționată în mod corespunzător și prompt.

Schimbări ale Termenilor și Condițiilor:

Nova Hotel Târgoviște își rezervă dreptul de a modifica sau actualiza termenii și condițiile fără notificare prealabilă. Orice modificări vor fi publicate pe site-ul nostru web și vor intra în vigoare imediat.

Vă mulțumim pentru alegerea Nova Hotel Târgoviște. Sperăm să vă bucurați de o ședere plăcută și să vă întoarceți în curând!